“Biztos voltam benne, hogy ez az állás a Tiéd lesz!”

Regisztrálj Te is!

Munkavállalóknak

A Karrier Hungária célja, hogy az erősen telített magyarországi tanácsadói piacon egy olyan piaci szegmenst célozzon meg, mely számára fontos a kiemelt ügyfélkapcsolat, a szolgáltatások magas színvonala, a szó valódi értelmében rejlő tanácsadás. Választott mottónk: „Ahol az érték a mérték” a tanácsadási folyamat valamennyi szakaszában szemünk előtt lebeg és nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy munkánkkal úgy megbízó partnereink, mint a pozíciókra pályáztatott jelöltjeink maximálisan elégedettek legyenek.

Célunk, hogy jelöltjeink elégedettek legyenek szolgáltatásunkkal, a bemutatott pozíciókkal, pontos képet kapjanak megrendelőinkről, a náluk lévő követelményrendszerről, pályázatuk státuszáról. Közel 20 év piaci tapasztalatunkat kamatoztatva célunk, hogy jelöltjeinket segíthessük a karriertervezésben és kifejezzük azt a szakma iránti tiszteletünket, mely nélkül hitvallásunk szerint nem létezhet személyzeti tanácsadás. Adatbázisunkba minden Munkavállaló ingyenesen bekerülhet, ha elküldi szakmai fényképes önéletrajzát az info@karrierhungaria.hu címre vagy regisztrál honlapunkon.

Pályázati anyagának beérkezéséről írásban értesítjük. Fontosnak tartjuk kihangsúlyozni, hogy valamennyi pályázati anyagot a legnagyobb diszkréció mellett kezeljük.

Weboldalunk ajánlatait naponta frissítjük. Hirdetéseinket emellett megtalálhatja a nagyobb Online álláskereső portálokon.

FINANCE PROFESSIONAL WITH GERMAN OR ITALIAN KNOWLEDGE

  Would you like to work in an international environment with the possibility of development and growing? Do you have some experience in finance? If you wish to give yourself an opportunity to bu...

2017.08.17. 08:58:13 - Pénzügy / Számvitel - Shared Service Center - Budapest
Részletek Jelentkezés

Keresés

 

Pozíció kategóriák

Legfrissebb Pozíciók

Összes pozíció megtekintése
Összes pozíció megtekintése