“Biztos voltam benne, hogy ez az állás a Tiéd lesz!”

Regisztrálj Te is!

Munkavállalóknak

A Karrier Hungária célja, hogy az erősen telített magyarországi tanácsadói piacon egy olyan piaci szegmenst célozzon meg, mely számára fontos a kiemelt ügyfélkapcsolat, a szolgáltatások magas színvonala, a szó valódi értelmében rejlő tanácsadás. Választott mottónk: „Ahol az érték a mérték” a tanácsadási folyamat valamennyi szakaszában szemünk előtt lebeg és nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy munkánkkal úgy megbízó partnereink, mint a pozíciókra pályáztatott jelöltjeink maximálisan elégedettek legyenek.

Célunk, hogy jelöltjeink elégedettek legyenek szolgáltatásunkkal, a bemutatott pozíciókkal, pontos képet kapjanak megrendelőinkről, a náluk lévő követelményrendszerről, pályázatuk státuszáról. Közel 20 év piaci tapasztalatunkat kamatoztatva célunk, hogy jelöltjeinket segíthessük a karriertervezésben és kifejezzük azt a szakma iránti tiszteletünket, mely nélkül hitvallásunk szerint nem létezhet személyzeti tanácsadás. Adatbázisunkba minden Munkavállaló ingyenesen bekerülhet, ha elküldi szakmai fényképes önéletrajzát az info@karrierhungaria.hu címre vagy regisztrál honlapunkon.

Pályázati anyagának beérkezéséről írásban értesítjük. Fontosnak tartjuk kihangsúlyozni, hogy valamennyi pályázati anyagot a legnagyobb diszkréció mellett kezeljük.

Weboldalunk ajánlatait naponta frissítjük. Hirdetéseinket emellett megtalálhatja a nagyobb Online álláskereső portálokon.

Talent Sourcer

Saját csapatunkba keressük új kollégánkat Talent Sourcer pozícióba. Ha fontos Számodra, hogy változatos pozícióban és egy támogató, jó hangulatú környezetben dolgozz, Rád várunk!&nb...

2024.06.19. 14:15:17 - HR, Munkaügy - Budapest
Részletek Jelentkezés

Keresés

 

Pozíció kategóriák

Legfrissebb Pozíciók

Összes pozíció megtekintése
Összes pozíció megtekintése