Pályafutásunk alatt munkatársaink segítségével közel 10 000 pályázónak segítettünk új munkahelyük és karrierútjuk megtalálásában. Lehetsz TE a következő, lépj velünk kapcsolatba!

Üdvözöljük a Karrier Hungária Tanácsadó Iroda honlapján!

A Karrier Hungária Kft. tulajdonosai azzal a szándékkal hozták létre tanácsadó cégüket, hogy professzionális szolgáltatást nyújtsanak mind a megbízók, mind az állást keresők részére.

Közel 20 éves szakmai tapasztalatunkkal az alábbi értékeket tartjuk fontosnak:

  • Ügyfélközpontúság
  • Szakmai igényesség
  • Hosszútávú, stratégiai partnerkapcsolatok kialakítása
  • Minőség iránti elkötelezettség
  • Folyamatos szakmai konzultáció megbízóink részére
  • Nagy gondossággal végzett, bizalmas adat- és projektkezelés
  • Partneri viszony kiépítése a megbízókkal és az álláskeresőkkel egyaránt

Munkatársaink releváns iparági tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik személyre szabott megoldásokkal igyekeznek ügyfeleinknek a legmegfelelőbb pályázókat bemutatni.

Munkánk elismeréseként évek óta stabil ügyfélbázissal, kiemelkedő ügyfél-elégedettséggel, dinamikus forgalmi növekedésünkkel a magyar munkaerőpiac egyik vezető tanácsadó cégévé váltunk.

Cégünk piaci megítélése kimagasló és nagy örömünkre szolgál, hogy bizonyos iparágakban bekerültünk a legjobban teljesítő ügynökségek közé, mint például SSC recruitment, telekommunikáció, FMCG, Professional Services.

A Karrier Hungária célja...

...hogy az erősen telített magyarországi tanácsadói piacon egy olyan piaci szegmenst célozzon meg, mely számára fontos a kiemelt ügyfélkapcsolat, a szolgáltatások magas színvonala, a szó valódi értelmében rejlő tanácsadás. Választott mottónk: „Ahol az érték a mérték” a tanácsadási folyamat valamennyi szakaszában szemünk előtt lebeg és nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy munkánkkal úgy megbízó partnereink, mint a pozíciókra pályáztatott jelöltjeink maximálisan elégedettek legyenek.

Célunk, hogy megrendelőink részére az adott vállalat elvárásainak megfelelő, magasan kvalifikált, tapasztalt szakembereket ajánljunk és közel 20 év piaci tapasztalatunkat kamatoztatva ügyfeleinknek széles körű HR megoldásokat kínáljunk. Igyekszünk megbízóinkkal hosszú-távú, stratégiai partnerkapcsolatot kialakítani, mely hozzásegít minket ahhoz, hogy ügyfeleink igényeit minél inkább megismerve a lehető leghatékonyabb toborzási megoldásokat kínáljuk partnereinknek.